Titánok vs. Zúzók – szombaton újra pályán az első számú csapatunk

Most hétvégén csapatunk ismét a fővárosba utazik, hogy megmérkőzzön a Budapest Titans együttesével. A titánok nem ismeretlen ellenfelek számunkra, ugyanis már 2017-ben a div 2-ben is összecsaptunk kétszer – egyszer hosszabbításban 0-7-re, utána 15-0-ra nyertünk – majd 2018-ban velünk együtt Ők is csatlakoztak az Divízió 1 mezőnyéhez. Itt csak egyszer találkoztunk, de azt a mérkőzést idegenben 0-21-re megnyertük. Jelenleg a Titans a keleti csoport 3. helyén tanyázik, holt versenyben a kolomposok második számú csapatával.

Nagyon nehéz bármit is kielemezni a statisztikáikból, ugyanis tökéletes 50-50 mérleggel rendelkeznek. 2 győzelem mellett 2 vereség szerepel a nevüknél, mellette pedig 70 szerzett pontjukkal szemben szintén 70 kapott ponttal rendelkeznek. Ami némi összehasonlítási alapot ad, az a Cowbells 2 és Eagles elleni mérkőzés. Mi mindkét csapat ellen győzelemmel zártunk, ők azonban a Kolomposoktól vereséget szenvedtek.

…na de, ugye bár tudjuk, hogy ezek mit sem számítanak. Valószínű, hogy ők még nem engedték el ezt a szezont és mindenáron be akarják bizonyítani majd, hogy itt a helyük a Div 1-ben, ehhez pedig nincs is jobb ajánló levél, mint a regnáló bajnok megverése. Így nem lehetünk nyugodtak, és nem hihetjük azt, hogy ez a meccs már lefutott. Ezt mindenképpen bele kell sajtolni a játékosok fejébe, ugyanis ezen könnyen elmehet a mérkőzés, ami miatt pedig akár a rájátszásbeli hazai pálya előnye is elszállhat.

Sajnos a játékosállományunk egy része nem fog tudni rendelkezésre állni, sérülések és személyes elfoglaltságok miatt. Így a kezdőcsapatunk némi átalakuláson fog átesni erre a mérkőzésre.

A mérkőzést 05.18-án (szombaton) rendezik Dunakeszin. A kezdés időpontja: 16:30. Jelenleg nem tudunk arról ,hogy lesz e élő közvetítés a mérkőzésről, ha ez nem változik, akkor ismét egy poszt alatt kommentekben fogjuk tudatni az eredmény változásokat a szurkolóinkkal.

Balogh Tamás (Kisnyúl)
(2019.05.15.)