Mérkőzés beharangozó – Szombathely Crushers – Budapest Cowbells 2 (03.30.)

A tavalyi siker után szombaton (03.30.án) megkezdi a divízió 1-es csapatunk is a szezont. Az ellenfél a Budapest Cowbells 2 csapata lesz. Ellenfelünk egy mérkőzést már játszott, ahol az utolsó negyedben szerzett Touchdown-al nyertek 16-9-re a Dabas Sparks-val szemben.
Számunkra tavaly is ugyanezzel a párosítással indult a szezon, így ez akár még jó ómen is lehet a jövőre nézve. Akkor csapatunk hazai (csepregi) pályán 12:0-s eredménnyel zárta a mérkőzést, igaz akkor az időjárás nem volt kegyes hozzánk.

Ellenfelünk legnagyobb erőssége a passzjáték, amire védelmünknek nagyon komolyan fel kell készülnie, megfelelő időjárási viszonyok mellett, valószínű ebből fogunk tőlük többet látni. Remek és fiatal kerettel rendelkező brigádról van szó, akit ráadásul az első számú (HFL résztvevő – tavalyi negyeddöntős) csapatuk is támogatni fog néhány játékossal.

Óriási izgalmakra és nagy csatára számítunk, és természetesen hazai győzelmet remélünk, de ehhez elengedhetetlen a szurkolóink támogatása, buzdítása.
Remek időjárásra van kilátás, 17 fok, napsütés, így ennél jobb szabadtéri programot nem is találhatna senki a hétvégére.
Szurkolóink és csapatunk legnagyobb örömére, történelmünkben először, most debütál két idegenlégiós játékosunk, Trevin a támadó oldalt erősíti, Billy pedig a tavaly már remeklő védelmünket szeretné még egy szinttel feljebb emelni.
Büfé, jó idő, lelkes csapatok és nagy izgalmak, minden adott egy remek mérkőzéshez, és mint mindig, most is számítunk szurkolóink támogatására, részvételére.
Időpont: 03.30. (szombat) 15:00
Helyszín:
SZSE pálya (kórházzal szemben)
Markusovszky utca 6., Szombathely
Belépő: 800 Ft ( 14 év alatt ingyenes)

Balogh Tamás (Kisnyúl)
(2019.03.26)

1 Trackback / Pingback

  1. Már a döntő a tét! Crushers – Cowbells 2 beharangozó – Crushers

Comments are closed.