A csapatszellem és a lelkes szurkolók a döntőig repítették a csapatot

Forrás: Gladiators Football

A Szombathely Crushers csapata márciusban kezdte meg szereplését a Divízió I-ben a tavalyi év sikerei után, ahol nagy bánatunkra „csak” 2. helyezettként zártuk a szezont. Csapatunk egész évben keményen edzett, rengeteget dolgozott, majd sorra gyűjtöttük a győzelmeket a szombati mérkőzéseken. És ezen a sok edzésen, kemény munkán felül mi kellett ahhoz, hogy sikerüljön az a bravúr, hogy első Divízió I-es szereplésünk alkalmával is a döntőbe kerüljünk? Ti!!! A lelkes, minket mindenhova elkísérő, vagy akár csak egyszer is buzdító, akár csak egy tapssal is támogató szurkolóink! Nagyon köszönjük nektek az alapszakaszban a folyamatos Diffense Go kiáltásokat, azt, hogy az eső sem szegte kedvetek és rossz időben is szurkoltatok nekünk!

Az elődöntő nézőszámban minden várakozásunkat felülmúlta, hiszen több mint 200-an jöttetek el megnézni minket. A tavalyi évben sokan átutaztátok velünk az országot, hogy láthassatok minket a döntőben, de 2018-ban itthon, a szombathelyi SZSE pályán kiabálhatjátok teli torokból, hogy GO CRUSHERS! Nagyon nagy örömünkre 2018. július 15-én vasárnap 15 órakor az SZSE pályán nézhetitek meg a döntő mérkőzést, melyen a kezdőrúgást hatalmas büszkeségünkre a 108-szoros válogatott kapus, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás játékosa, Király Gábor fogja elvégezni.

Irány a döntő (forrás: HungarySport.hu)

Játékosaink többször álltak ki egy-egy nemes cél mellett, ezalkalommal is bizonyították nagylelkűségüket, hisz annak érdekében, hogy nyerjen a döntő rendezési jogára benyújtott pályázatunk, csapatunk tagjai gálánsan az egész éves tagdíj fizetésén felül saját pénztárcájukat nem kímélve önkéntes extra felajánlást tettek a döntő megszervezésének érdekében.

Bízunk benne, hogy vasárnap Te is ott leszel! Ha már szurkoltál nekünk azért, ha meg nem akkor azért!

Májer Eszter Petra
(2018.07.12.)