Március 17-én kezdődik a bajnokság

Csapatunk nemrégiben rendhagyó edzőtáborban vett részt Csepregen, ahol a Győr Sharks tagjait is vendégül láttuk. Azért jelentettek kihívást, mert nemcsak kétszeres magyar bajnokok, de egyesületük a Magyar Amerikai Futball Szövetség alapító tagja és egyedüli magyarokként képviselték hazánkat az EFAF Euro Top 20-as listáján.

Segítségükkel rengeteg hibát küszöböltünk ki a játékunkban, segítettek a taktikánkban megbúvó buktatók kijavításában. Hálásak vagyunk nekik a hétvégéért, ahol technikai, és csapat szinten is nagyot léptünk előre.

A héten folytattuk az edzéseket, hogy felkészülten fogadhassuk március tizenhetedikén a Budapest Cowbells csapatát. A helyzetet nehezíti, hogy ők a Hungarian Football League, tehát a kiemelt bajnokság résztvevői is egyben, így ellenük még nem léptünk pályára. Nem pontosan tudjuk, mire számítsunk, de egy biztos: minden mérkőzésre győzni megyünk, és a sisak alatt elszántan küzdünk majd, hogy száz százalékot nyújthassunk önmagunkért, csapattársainkért.

Sokat edzettünk erre a szezonra, ami igazán izgalmasnak ígérkezik. Bízunk benne, hogy kortól és nemtől függetlenül, minél többen kilátogatnak majd hazai meccsekre, hiszen a tréningeken túl szurkolóink szeretete és szenvedélye az, ami hajt minket előre.

Első bajnoki mérkőzés:
Szombathely Crushers vs. Budapest Cowbells 2
Helyszín: Csepreg, sportpálya
Időpont: március 17.
Kickoff: 15:00

 

Készítette: Gerencsér Enikő
(2018.03.09)